Saranya Ashokkumar
Saranya Ashokkumars forskning fokuserer på undersøgelser af erstatningsmuligheder for den meget anvendte slip-let belægning Teflon med nye overfladebelægninger til kontakt stegningsprocesser, hvor fødevaren steges ved kontakt med en varm overflade (pandestegning). Kontaktstegning er en udbredt stegeproces i fødevareindustrien, og det er samtidig en ønskværdig proces til imødekommelse af den stigende efterspørgsel på industrielt færdigtilberedte fødevarer af høj kulinarisk og ernæringsmæssig kvalitet.
View graph of relations

View all »

  • Journal of Food Engineering

    ISSNs: 0260-8774, 02608774

    ISSNs (Electronic): 1873-5770

    Elsevier Ltd., United Kingdom

    BFI (2015): BFI-level 1, ISI indexed (2013): ISI indexed yes

    Central database

    Journal

  • FoodDTU Midt i Ugen

    Local database

    Journal

Download as:
Download as PDF
Select render style:
ShortLong
PDF
Download as HTML
Select render style:
ShortLong
HTML
Download as Word
Select render style:
ShortLong
Word
Download as: To download, please limit the number of search results to 1,000 or less.

Latest activities and conferences

ID: 47803