Anders Høeg Dohn

Anders Høeg Dohn

(Former)

Anders Dohn arbejder med mandskabs- og ressourceplanlægning. I forskningen betragtes en række industrielle planlægningsproblemer, hvor matematisk modellering og optimering bidrager til effektivisering af planlægningen. Der arbejdes med planlægningsproblemer indenfor produktions- og logistikoptimering, samt med tidsplanlægning af mere generel karakter. Af specifikke anvendelsesområder kan nævnes: Optimering af ground handling i lufthavne, lagerstyring i stålproduktion, ruteplanlægning i hjemmeplejen, planlægning af piloter/kabinepersonale i flyindustrien.

Udover at arbejde på sit eget ph.d.-projekt, arbejder han også som medvejleder på en række bachelor- og master-projekter. Desuden er han underviser på et kursus i netværk og heltalsoptimering.

Anders Dohn er Ph.d.-studerende ved Informatik og Matematisk Modellering (IMM). Han blev færdiguddannet som civilingeniør på DTU i 2006 og startede umiddelbart efter som Ph.d.-studerende. Han har desuden studeret et halvt år ved University of Wisconsin i forbindelse med sit ingeniørstudie.

View graph of relations

View all »

View all »

Download as:
Download as PDF
Select render style:
ShortLong
PDF
Download as HTML
Select render style:
ShortLong
HTML
Download as Word
Select render style:
ShortLong
Word
Download as: To download, please limit the number of search results to 1,000 or less.

ID: 2170555